Despre

Un blog despre călătorii, ghidurile de vacanţă Milikas şi, nu în ultimul rând, salvarea Casei Eminescu de la Văratec.

Milikas  este călătorul neobosit din mine, iar articolele şi ghidurile de vacanţă publicate sub această identitate se vor modele iniţiatice pentru pregătirea călătoriilor voastre viitoare şi, totodată, o invitaţie la împărtăşirea experienţelor trăite pe parcursul acestora.

Primul din seria ghidurilor Milikas, dedicată destinaţiilor accesibile din Grecia de Nord, Ghidul de vacanţă Paralia Katerini, a fost editat în 2008, iar o parte dintre articolele cuprinse în Ghidul de vacanţă Oslo, din seria destinaţiilor  de vacanţă europene cu buget ridicat, au fost publicate pe blogul de faţă, de asemenea, în 2008.

Începând din ianuarie 2009, seria destinaţiilor accesibile din Grecia de Nord s-a îmbogăţit cu Ghidul de vacanţă Neos Marmaras, Peninsula Chalkidiki,  disponibil aici.

În ceea ce privește refacerea Casei Eminescu de la Văratec, acţiune iniţiată în 2009 – cum altfel, tot în urma unei călătorii, speranţele mele sunt mari, chiar dacă pentru realizarea acestui deziderat mai este de aşteptat un timp.

CONTACT

Pentru informaţii legate de articolele publicate, propuneri de proiecte şi colaborări mă puteţi contacta la milicasapu@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s